Top vacatures sport Geheimen

Altijd al in een grote club wensen werken? Dit is je kans!!! Heb je veel expertise in horeca en lijkt het je tof om voor ons te komen werken? Solliciteer vervolgens gelijk zodra bartender. Heb jouw niet zo expertise, no problem: Wij bijdragen jouw zonder problemen op tot voordeligste bartender die jouw doch kan worden.

Wegens de lunchkeuken zoeken we je die dit keukenteam algeheel zal produceren! Je werkt in dagdienst mee aan de lunch. Je komt te werken in ons zelfsturend team tussen begeleiding betreffende de chef-kok. Na ons inwerkperiode met twee weken zal jij 100% meedraaien in het team.

Jouw legt de gasten gaarne in de watten betreffende lekker bunkeren. Dit doe je zelfstandig en tegelijk ook niet enkel: je werk altijd tezamen betreffende je collega’s.

Expertise kan zijn ook niet verplicht maar ons passie om te werken in de nachthoreca immers! Je kan je CV plus foto en motivatie e-mailen naar cafedonovans@gmail.com

We zoeken iemand die graag bijdraagt aan een heerlijke wellnessdag vanwege onze gasten, een vrolijk type, gastgericht, werkt gaarne samen in teamverband en is communicatief vaardig.

In dit formularium gezelschapsdieren, het momenteel in revisie is, gaat ons uitzonderlijk hoofdstuk worden opgenomen vanwege konijnen die zodra gezelschapsdier geraken gehouden.

Het bedrag schoof vervolgens elke week wederom op, uiteindelijk had ik vanwege verdere dan 1000 euro gewerkt en nog alsmaar niks uitbetaald gehad. En indien je erover zeurt? Vervolgens word daar van zijn kant gedreigt, dat jouw dit geld anders volkomen ook niet krijgt. Uiteraard pas op betreffende Remco en Nicole, dit bestaan wanbetalers.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben jouw enthousiast en op speurtocht tot ons andere uitdaging? Zend het dan je CV en je motivatiebrief.

Stage: Studenten welke stage wensen lopen bij het kunnen hun motivatie en curriculum vitae sturen naar lees verder@provinciegroningen.nl.

Graag even in je onderwerp aangeven op die functie jouw reageert en voor jouw sollicitatie met genoegen ons actuele (pas) foto.

Verlangen is jij naast de kleuterschool hetgeen genoeg centen verdienen of ben je voor dit eerstvolgende jaar naast jouw studie 2 of 3 avonden doordeweeks ofwel in het weekend beschikbaar? Zend vervolgens je CV tot tip@landvankokanje.nl

Ambitie om te werken in een horeca? Bij het mag je een hoop leren én groeien! Werken voor Een Gezusters De Drie Gezusters brengt een grandeur betreffende Parijs tot een Omvangrijke Markt. Een koffie, lunch, diner, borrel of party kun jouw voor het terug. In de Groningse volksmond is die unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd via een diversiteit met ruimtes en de kenmerkende banken en nissen in de meerdere panden. Zo heb jij nimmer een saaie dag op werk in dit dynamische evenement. Het Grand Café is niet enkel een naamgever vanwege de gehele zuidzijde over de Omvangrijke Markt, dit kan zijn tegelijk de publiekstrekker wegens plaats en land. Wij zorgen vanwege op deze plaats wegens kundige bediening met de gasten. Het is uiteraard natuurlijk dat... · Jij een handen uit de mouwen steekt · Jouw ook niet kijk eens naar deze website vies bent betreffende hard werken · Je georganiseerd werkt Heb je er alang zin in? Wij bemerken je sollicitatie gaarne tegemoet en wie beseft mag jouw eerstvolgende week alang aan een slag! Interesse in een functie betreffende Borrel kok - Schemer voor 3 Gezusters gebied Groningen? Reageer nu met je CV en motivatie. Acquisitie naar aanleiding aangaande deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Reageren:

jouw op verschillende websites ziet verbinden voor je interesses. Teneinde door te kunnen tot de website dien jouw een cookies te accepteren. Je doet dit via op Ja, je accepteer een

Een Drie Gezusters zoekt persoon welke borden hoog mag behouden! Wat heb je: - Zin teneinde een horeca te (leren) werken - Frisse representatieve uitstraling en houding - Een team mentaliteit en flexibele instelling Wat krijg je: - Flexibele uren en iedere week uitbetaald - Leuk, divers team en uitstekende werksfeer - Gelegenheid tot doorgroei naar medewerker bediening Dit ga je verrichten: Buiten je komen de drankjes en gerechten ook niet op tafel, hetgeen betekend dat jij een buitengewoon belangrijke baan hebt! Je zorgt voor het opgeruimd- en netjes behouden over een tafels en het restaurant. Jij loopt aangenaam enorm de zaak door over een keuken en een bar naar de gasten. Je serveert de gerechten en zorgt verder wederom het deze, ingeval de gasten klaar bestaan, verder alweer netjes weggehaald worden. Jouw leert al die gerechten kennen en brengt ze betreffende een glimlach naar tafel. Ons lach kan zijn moeilijk van jouw gezicht te vegen en dat ontdekken een gasten zo leuk met je! Heb je de passende instelling, maar niet voorheen met ons dienblad gelopen ofwel gewerkt in de horeca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *